Frontend udvikler til Zetlands væksthold

Send din ansøgning nu

Frontend udvikler til Zetlands væksthold

Zetland søger programmøren, som kan udvikle fede eksperimenter og sørge for, at nye og potentielle Zetland-medlemmer lander så blødt i vores produkt som muligt

Full-time · København

Om Zetland

Zetland er i rivende udvikling. Vi er et levende dagligt medie på både lyd og skrift, som man kan finde i sin browser eller have med i lommen hvor end man bevæger sig hen.

Vores forretning står stærkt, i særdeleshed efter en nyligt afsluttet ambassadørkampagne, hvor vi fik hele 6.560 betalende medlemmer på blot fire uger.

Dén udvikling er båret af nysgerrighed på vores medlemmer og et løfte om at udvikle et produkt, som bedst muligt understøtter vores journalistik i at sprede vigtig viden, nysgerrige samtaler og rum for fordybelse i en verden, der trænger vildt til dét.

Men vi skal ikke stå stille af den grund. Og der kommer du ind.

Som en del af Zetlands nyligt oprettede vækstteam lander du i et tværfagligt hold bestående af en designer, en community manager, en projektleder, en dataanalytiker og en produktchef (og lige om lidt: en growth marketer).

Hold Vækst har i samarbejde med både redaktion og det digitale hold ansvaret for eksperimentere og videreudvikle Zetlands vækstmotor, så vi bliver ved med at være et produkt, den danske befolkning har lyst til både at prøve af og betale for.

Vi har et erklæret mål om at undgå silodannelse, så du vil også få art directors, journalister, officemanagere, eventkoordinatorer og kommunikationsfolk som kolleger. Hver dag klokken 12 spiser vi frokost sammen, hele virksomheden.

Zetland holder til på Njalsgade på Islands Brygge. Holdet er på kontoret de fleste dage om ugen, og du skal regne med som minimum at skulle være på kontoret tre dage om ugen. Foretrækker du hjemmearbejde ud over det, så er det selvfølgelig muligt.

Om det, vi laver

Vi synes, at Zetland er bedst, når journalistik, design og teknologi mødes. Når vi leverer et produkt, som hjælper vores medlemmer i deres dagligdag – og når oplevelsen ovenikøbet er skruet sammen på en måde, så man kan mærke, at menneskene bag har lagt kræfter og kærlighed i. Du kan læse mere om vores principper lige her.

Om rollen

Zetlands har et ambitiøst hold af udviklere med bred erfaring inden for app, frontend og backend teknologier. Vi arbejder tæt sammen, er glade for pair programming og delt ansvar. Vi er nysgerrige på hinandens holdninger til, hvad god teknologi er og skal kunne.

Du har din daglige gang i Hold Vækst, som har ansvaret for, at vi hele tiden udvikler brugerrejsen fra det første besøg på Zetland til man bliver medlem (og måske endda anbefaler os videre?).

Du kommer til at arbejde tæt sammen med hele holdet om at designe og bygge eksperimenter, som kan forbedre den rejse, og du får ansvaret for, at vi samler data op på vejen, som kan gøre os klogere til det næste eksperiment.

Du får stor indflydelse på vores prisvindende produkt, og har mulighed for at være med i hele udviklingsfasen. Vi tror på at god smag er en afgørende faktor i god produktudvikling, så du kommer ikke til at bygge noget, din kvalitetssans ikke kan stå på mål for.

Vi støtter hinanden, og her er plads til at lære. De eneste dumme spørgsmål er dem, der ikke bliver stillet. Du kan læse meget mere om vores arbejdskultur lige her.

Til daglig arbejder vi i de her teknologier:

  • Vores backend er en Ruby on Rails applikation, som har hovedansvaret for at snakke med vores forskellige services og sende data ud til web og apps. Den er baseret på filosofierne domain-driven design og event-driven development.
  • Vores frontend er i Next.js, som er et React-baseret framework.
  • Vi udgiver apps til både iOS og Android, som er bygget i React Native.

Om dig

Du er motiveret af at prøve nye tiltag af. Når de lykkes, fejrer du det med holdet omkring dig. Når de fejler, tager du det med oprejst pande og lærer af dine fejl. Du har en forståelse og nysgerrighed på data, og hvordan man kan bruge den.

Du er en udvikler, der kan se hele billedet, og kan sætte dig ind i, hvordan vores medlemmer har det, når de bruger vores software.

Når du skriver kode, gør du dig umage. Fordi du godt ved, at dem, der senere skal læse din kode, har brug for mest muligt hjælp til at forstå, hvad der foregår. Fordi du ved, at vi selv skal bo i det hus, vi bygger sammen.

Vi forestiller os at du er en udvikler med minimum 3 års erfaring med frontendudvikling. Det er selvfølgelig et plus, hvis:

  • du er en tryllekunstner i React Native,
  • har en ting for Tailwind CSS,
  • eller elsker at nørde med animationer i Framer Motion.

Men det vigtigste er, at du har en solid forståelse for programmering, en nysgerrighed på at lære og kan spejle dig selv i Zetland og vores værdier.

Mest af alt synes du, at journalistik er vigtigt. Hvis du interesserer dig for samfundet, leverer vi til gengæld den sjoveste og mest meningsfulde arbejdsplads, du kan forestille dig. Fuld fart frem mod at give nysgerrige mennesker det overblik, de drømmer om, i en verden fuld af støj.

Dine kvaliteter på dag ét:

  • Du har et stærkt fagligt fundament.
  • Du modtager og giver feedback på en konstruktiv måde.
  • Du er nysgerrig på nye måder at gøre tingene på.
  • Du tager ansvar for dit arbejde og følger det til dørs.

Vi forsøger i videst muligt omfang at ansætte forskellige mennesker, hvad angår for eksempel køn, hudfarve, klassebaggrund, politiske holdninger, religion, fødested og temperament. Så vi opfordrer enhver interesseret til at søge løs. Også selvom du ikke kan sætte hak i alle boksene endnu.  

Opstart og løn

Vi interviewer kandidater løbende, så send din ansøgning snarest muligt. Vi er fair med vores løn, har ordentlige vilkår og ved, hvad en god produktorienteret udvikler er værd.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at ringe eller skrive til produktchef, Sebastian Winther, på +45 3113 6654 eller sebastian@zetland.dk.


Zetland på Instagram