JavaScript udvikler til Zetlands digitale afdeling

Send din ansøgning nu

JavaScript udvikler til Zetlands digitale afdeling

Zetland søger programmøren, som vil være med til at gøre det til verdens bedste oplevelse at forbruge vores journalistik

Full-time · København

Om Zetland

Zetlands digitale platform er i rivende udvikling. Siden vores lancering som dagligt medie i 2016 har vi betragtet teknologi og design som ligeværdige dele af vores forretning og medlemsoplevelse. Vi er gået fra et dagligt, webbaseret, featuremedie på skrift til et levende dagligt medie på både lyd og skrift, som man kan finde i sin browser eller have med i lommen, hvor end man bevæger sig hen.

Dén udvikling er båret af nysgerrighed på vores medlemmer og et løfte om at udvikle teknologi, der bedst muligt understøtter vores journalistik i at sprede vigtig viden, nysgerrige samtaler og rum for fordybelse i en verden, der trænger vildt til dét.

Som en del af Zetlands digitale team (internt: EDB-holdet) lander du i et sprudlende hold af seks udviklere, dig selv inklusive, og en produktchef.

Du får stor indflydelse på vores prisvindende produkt, og har mulighed for at være med i hele udviklingsfasen. Fra idé over implementering til produktion. Eksempelvis fik en af vores udviklere i efteråret en idé til at bruge OpenAI’s Whisper-model til at transskribere interviewbånd, og i dag hjælper Good Tape flere tusind journalister (og andre) verden over med at transskribere deres lydfiler. Automatisk.

Vi har et erklæret mål om at undgå silodannelse, så du vil også få art directors, journalister, officemanagere, eventkoordinatorer og kommunikationsfolk som kolleger. Hver dag klokken 12 spiser vi frokost sammen, hele virksomheden.

Zetland holder til på Njalsgade på Islands Brygge. Holdet er på kontoret de fleste dage om ugen, og du skal regne med som minimum at skulle være på kontoret tre dage om ugen. Foretrækker du hjemmearbejde ud over det, så er det selvfølgelig muligt.

Om det, vi laver

Vi synes, at Zetland er bedst, når journalistik, design og teknologi mødes. Når vi leverer et produkt, som hjælper vores medlemmer i deres dagligdag – og når oplevelsen ovenikøbet er skruet sammen på en måde, så man kan mærke, at menneskene bag har lagt kræfter og kærlighed i. Du kan læse mere om vores principper lige her.

Vi har ansvaret for at bygge mange forskellige ting på Zetland: vores udgivelsesplatform, hjemmeside og apps bygger vi selv i huset.

Vi har desuden konstant øjne på, hvordan vi bedst muligt – i samarbejde med redaktionen og resten af huset – kan gøre det fedest muligt at arbejde på Zetland. (Derfor: Good Tape.)

Om rollen

Zetlands EDB-hold er et ambitiøst hold af udviklere med bred erfaring inden for app, frontend og backend teknologier. Vi arbejder tæt sammen, er glade for pair programming og delt ansvar. Vi er nysgerrige på hinandens holdninger til, hvad god teknologi er og skal kunne.

Vi arbejder i seks ugers cycles med to ugers cooldown, (forholdsvist udogmatisk) baseret på Basecamps Shape Up-filosofi. Projektholdene får masser af ansvar for at forme og hakke projekterne til sideløbende med, at de bygger, og vi sammen bliver klogere.

Vi støtter hinanden, og her er plads til at lære. De eneste dumme spørgsmål er dem, der ikke bliver stillet. Du kan læse meget mere om vores arbejdskultur lige her.

Til daglig arbejder vi i disse teknologier:

 • Vores backend er en Ruby on Rails-applikation, som har hovedansvaret for at snakke med vores forskellige services og sende data ud til web og apps. Den er baseret på filosofierne domain-driven design og event-driven development.
 • Vores frontend er i Next.js, som er et React-baseret framework.
 • Vi udgiver apps til både iOS og Android, som er bygget i React Native.

Om dig

Du er en udvikler, der kan se hele billedet, og kan sætte dig ind i, hvordan vores medlemmer har det, når de bruger vores software.

Når du skriver kode, gør du dig umage. Fordi du godt ved, at dem, der senere skal læse din kode, har brug for mest muligt hjælp til at forstå, hvad der foregår. Fordi du ved, at vi selv skal bo i det hus, vi bygger sammen.

Vi forestiller os at du er en udvikler med minimum 3 års erfaring med frontendudvikling. Det er selvfølgelig et plus, hvis:

 • du er en tryllekunstner i React Native,
 • er gravet dybt ned i, hvordan man kan bruge LLM'er til at forme fremtidens brugerflader,
 • har en ting for Tailwind CSS,
 • eller elsker at nørde med animationer i Framer Motion.

Men det vigtigste er, at du har en solid forståelse for programmering, en nysgerrighed på at lære og kan spejle dig selv i Zetland og vores værdier.

Mest af alt synes du, at journalistik er vigtigt. Hvis du interesserer dig for samfundet, leverer vi til gengæld den sjoveste og mest meningsfulde arbejdsplads, du kan forestille dig. Fuld fart frem mod at give nysgerrige mennesker det overblik, de drømmer om, i en verden fuld af støj.

Dine kvaliteter på dag ét:

 • Du har et stærkt fagligt fundament.
 • Du modtager og giver feedback på en konstruktiv måde.
 • Du er nysgerrig på nye teknologier og måder at gøre tingene på.
 • Du tager ansvar for dit arbejde og følger det til dørs.

Vi forsøger i videst muligt omfang at ansætte forskellige mennesker, hvad angår for eksempel køn, hudfarve, klassebaggrund, politiske holdninger, religion, fødested og temperament. Så vi opfordrer enhver interesseret til at søge løs. Også selvom du ikke kan sætte hak i alle boksene endnu.  

Opstart og løn

Vi interviewer kandidater løbende, så send din ansøgning snarest muligt. Vi er fair med vores løn, har ordentlige vilkår og ved, hvad en god produktorienteret udvikler er værd.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at ringe eller skrive til produktchef, Sebastian Winther, på +45 3113 6654 eller sebastian@zetland.dk.


Zetland på Instagram